BUTTERFLIES

July 22, 2022

Festival Nits de cinema oriental

En un futur no gaire llunyà, Taiwan ha estat ocupada i convertida en una província d’un imperi opressor. Acusada d'amagar la seva família rebel i condemnada pel règim, la Yu és empresonada però intentarà fugir amb l'ajuda de la Lien, una noia amb la que viu una apassionada història d'amor. Butterflies va tenir la seva estrena mundial a la passada edició del FesNits i ara tancarà el seu recorregut amb una última projecció en pantalla gran, també a Vic. Aquest passi comptarà amb la presència del seu director Albert Ventura, per comentar tot el procés de realització de la pel·lícula. A més, l'Albert, ens ha avançat que hi haurà algunes sorpreses molt agradables per als espectadors d'aquesta sessió.

En un futuro cercano, Taiwán ha sido ocupada y convertida en una mera provincia de un imperio opresor. Tras ser acusada por el régimen de ocultar a su familia rebelde, Yu escapa de la prisión. Perseguida por las autoridades, su misión es encontrar a Lien, una chica que puede ayudarla a salir de Taiwán. Después del estreno mundial en el pasado FesNits, Butterflies vivirá un segundo pase, esta vez con Albert Ventura, su director, en la sala. Con él hablaremos de la película y de este Taiwán que contempla su propio futuro con inquietud.

In the near future, Taiwan has been occupied and turned into a province of an oppressive empire. After being accused by the regime of hiding her rebellious
family, Yu escapes from prison. After the World Premiere in the last edition of the festival, Butterflies will live a second screening, this time with the director Albert Ventura in the theatre. We will talk with him about the film and about this Taiwan that contemplates its own future with concern.

Aquesta sessió forma part de la programació del Festival Nits de cinema oriental de Vic. Més informació i tota la programació: www.cinemaoriental.com

Sessions

  • july 22 2022Fri14:00
    Sala 2 Joaquim Maideu

Detalls

Genres
Cinema
Cycles
Festival Nits de cinema oriental
Price
5 €
Duration
43 min
Organizers
Festival Nits de cinema oriental