CANCEL·LAT. Concert de Nadal, amb l'Orfeó Vigatà

December 25, 2020
Concert de Nadal_Orfeo Vigata

El tradicional concert de Nadal, amb l’Orfeó Vigatà

Degut a les noves mesures per pal·liar els efectes de la pandèmia de la COVID-19 els assajos pel Concert de Nadal no s'han pogut realitzar i, per aquest motiu, s'ha hagut de cancel.lar.

Durant la propera setmana es retornarà l'import de les entrades a través d'una targeta regal de L'Atlàntida sense data de caducitat que quedarà registrada en el compte del client. 

 

Us informem que, a fi de garantir una major distància de seguretat entre els assistents i segons la normativa vigent,  s'ha previst ampliar la distància de separació entre els diferents grups de localitats. Quan aquesta mesura es porti a terme, ens posarem en contacte amb el públic afectat. 

Un any més podrem gaudir del concert del dia de Nadal. En aquesta ocasió anirà a càrrec de l’Orfeó Vigatà, que combinarà les tradicionals cançons de Nadal amb alguna sorpresa. Fundat a principis del segle xx, l’Orfeó Vigatà és una de les formacions corals amb la història més llarga de la nostra comarca i continua molt viva amb una dinàmica activa i engrescadora.

Sessions

  • december 25 2020Fri20:30
    Sala 2 Joaquim Maideu

Detalls

Genres
Music
Cycles
Temporada estable
Price
10 € - 15 €
Duration
1 h
Organizers
Fundació L'Atlàntida

Fitxa artística

Orfeó Vigatà

Daniel Antolí, director