Càsting pel cos de ballarins/es del musical ‘Deixa't estar de romanços!’

December 14, 2022

En aquesta edició de Fem Un Musical, s’ha fet l’encàrrec al compositor i músic Arnau Tordera, que ha escrit i compost el musical Deixa’t estar de romanços!, i ha creat un equip artístic de luxe amb la Laura Domènech a la direcció escènica, la Judit Muñoz a la direcció musical i la Blanca Pascual a la coreografia i moviment escènic.  

Els assajos començaran el 10 de gener i es faran un cop per setmana, els dimarts de 19:30 h a 21 h. Els assajos generals seran el dijous 20 i el divendres 21 d’abril (a la tarda-vespre). I les representacions amb públic, a la Sala Ramon Montanyà de L’Atlàntida, el dissabte 22 d’abril a les 18 h i a les 20 h. Hi podria haver l’opció de fer una nova funció el diumenge 23 a les 20 h.   

El càsting està adreçat a joves d’entre 14 i 18 anys (de 3r d’ESO a 2n de Batxillerat) de la comarca d’Osona i serà grupal. Consistirà en una improvisació i una coreografia breu i senzilla que la Blanca, la coreògrafa, plantejarà allà mateix.

Serà el dijous 22 de desembre a les 19 h a la Sala d’Assaig 1 de L’Atlàntida. Tindrà una durada aproximada d'una hora.  

El jurat constarà de la directora escènica, Laura Domènech, la coreògrafa i directora de moviment escènic, Blanca Pascual, i el programador de L’Atlàntida, Ramon Ferrer.  

Per participar-hi cal que omplis el següent formulari: https://latlantidavic.cat/ca/formulari-inscripcio-fem-un-musical_160799