Cineclub: Entre dos aguas

April 27, 2021
Imatge Entre dos aguas

Isaki Lacuesta Catalunya, 2018

Isra i Cheíto són dos germans que han emprès camins vitals diferents. Quan Isra surt de la presó i Cheíto acaba la seva missió a la Marina, ambdós retornen a l’illa de San Fernando, la seva ciutat natal. Plegats rememoren la violenta mort del seu pare quan eren nens. La necessitat de reprendre les seves vides i de conciliar-se amb ells mateixos els tornarà a unir.

Dotze anys després del documental La llegenda del temps, Isaki Lacuesta recupera els seus personatges a Entre dos aguas, un documental aclamat per crítica i públic i on, de nou, s’endinsa en alguns dels seus temes recurrents: la identitat, la relació amb un mateix i amb el món, la culpa i la redempció sota el pas del temps. Tot això, també com és habitual, amb un relat on la realitat i la ficció semblen fusionar-se i alimentar-se mútuament.

Isaki Lacuesta

Nascut a Girona el 1975, és un dels màxims exponents de l’audiovisual català actual. Des del seu debut el 2002 amb el curt Caras vs. Caras, ha teixit una filmografia única que combina curtmetratges, llargmetratges, televisió, documental i ficció. A la seva reconeguda i guardonada obra i hi trobem, entre d’altres, films com   Cravan vs. Cravan (2002), La llegenda del temps (2006), Los condenados (2009), Los pasos dobles (2011) o La propera pell (2016).

Aquesta projecció forma part l’exposició Trilogia de la realitat oculta d’Isaki Lacuesta i en el context de celebració dels 10 anys d’ACVIC Centre d’Arts Contemporànies. La sessió comptarà amb la presència del seu director.

Sessions

  • april 27 2021Tue20:00
    Sala 2 Joaquim Maideu

Detalls

Genres
Cinema
Price
5 €
Duration
2 h 17 min
Organizers
Cineclub Vic

Fitxa artística

Producció:La Termita Films, Mallerich Films Paco Poch, Bord Cadre Films. Guió: Isaki Lacuesta i Isa Campo. Fotografia: Diego Dussuel. Música: Raül Refree, Kiko Veneno. Muntatge: Sergi Dies, Domi Parra. Durada: 2 h 17 min. Idioma: VO en castellà. Documental: hi intervenen: Israel Gómez Romero, Francisco José Gómez Romero, Rocío Rendón, Yolanda Carmona, Lorrein Galea

Sessió núm. 1.332. 10 anys d’ACVIC