Cineclub: My Mexican Bretzel

November 30, 2021
My Mexican Bretzel

Núria Giménez. Catalunya, 2020

Una dona acomodada ens explica la seva vida a través  de les gravacions casolanes del seu marit, qui ha anat enregistrant tota la seva vida matrimonial. Tot embolcallat amb reflexions del seu diari íntim, que descriu els seus anhels, passions, inquietuds, dubtes i pors.

L’opera prima de Nuria Gimenez és una aposta agosarada i diferent, una de les grans sorpreses cinematogràfiques d’aquest any. Partint de les imatges d’arxiu amb les quals va treballar durant set anys, la directora ens mostra la vida social d’una parella adinerada dels anys 40 al 60 arreu del món, tot jugant amb el so, el silenci, la realitat i la ficció. Una proposta única que podria ben bé ser un melodrama a l'estil de Douglas Sirk o Todd Haynes, amb els sentiments al límit, un viatge a coll per la vella Europa, o un somni romàntic.

Núria Gimenez

Nascuda el 1976 a Barcelona, va estudiar Periodisme, Relacions internacionals i Realització de cinema documental. Va complementar la seva formació amb seminaris realitzats per directors com Isaki Lacuesta, entre d’altres. My Mexican Bretzel és el seu multipremiat debut cinematogràfic.

 

Sessions

  • november 30 2021Tue20:00
    Sala 2 Joaquim Maideu

Detalls

Genres
Cinema
Price
Entrada gratuïta
Duration
1 h 15 min
Organizers
Cineclub Vic

Fitxa artística

Producció: Bretzel & Tequila. Guió: Núria Giménez. Muntatge: Cristóbal Fernández , Núria Giménez. Idioma: VO en castellà. Intèrprets: Frank A Lorang, Ilse G Ringier.