Cowards (covards). Àngel Duran

February 2, 2024
  • En residència
  • Teatres d'Osona
Imatge cowards

Un duet de dansa sobre els mandats de la masculinitat

Qüestionar els mandats de la masculinitat contemporània i com els homes se senten interpel·lats per confirmar públicament la seva virilitat és l’eix de Cowards. Un duo que combina dansa i teatre, que fa referència a la càrrega sociocultural adquirida, instaurada en la negació de tot allò diferent. Una peça per reflexionar sobre la covardia com a deshonra i la incapacitat dels homes per expressar els seus dubtes i pors, per evitar confirmar la seva fragilitat.

Àngel Duran, graduat en dansa a SEAD (Salzburg, Àustria) i en Art i Disseny per la UAB, ha treballat per a diversos coreògrafs i companyies europees. Des del 2018, Duran desenvolupa el seu projecte creatiu més personal amb ÀNGEL DURAN Performing Arts, companyia amb la qual ha obtingut diversos premis internacionals. El seu treball se centra en l’exploració de la condició humana a través de la investigació del llenguatge corporal amb una clara aposta per la nova dramatúrgia. Influenciat per la filosofia i el teatre, el treball de Duran navega per la poesia del moviment i l’expressió emocional amb l’objectiu de connectar-se amb el públic i convidar-lo al seu imaginari particular. 

PREMI BUTACA 2023 MILLOR INTÈRPRET DE DANSA MASCULÍ A ÀNGEL DURAN

Recomanat a partir de 14 anys.

---------

Aquest espectacle compta amb una residència compartida a l'ETC i a L'Atlàntida. Durant aquesta estada, el ballarí i coreògraf Àngel Duran realitzarà el taller 'Cos i moviment' amb alumnat del batxillerat escènic de l'EART.

 

Sessions

  • february 2 2024Fri20:00
    Sala 1 Ramon Montanyà

Detalls

Genres
Dansa
Cycles
#EscenaCrítica, Joves -25 al 50%, Temporada estable
Price
10 € - 16 €
Duration
50 min
Organizers
Fundació L'Atlàntida

Fitxa artística

Autoria, direcció i text: Àngel Duran

BSO: Joan Borràs

Interpretació: Yeinner Chicas i Àngel Duran

Assessoria a la dramatúrgia: Roberto Fratini

Escenografia: Adrià Pinar 

Vestuari: Paula Ventura

Disseny d’il·luminació: Xavi Moreno