El gran comediant

November 21, 2021
Gran Comediant

Els autors d’Escape Room, Joel Joan i Hèctor Claramunt, tornen amb una nova comèdia delirant

 

En Llorenç i l’Ernest són dos grans amics de tota la vida. Tots dos van decidir fa molt temps que volien ser actors, però han tingut carreres desiguals. Mentre que a en Llorenç fa temps que totes li ponen i ha vist com la seva fama creixia (al mateix temps que el seu ego) fins a convertir-se en tot un divo del teatre català, l’Ernest no se n’ha acabat de sortir mai.

Quan finalment, als 50 anys, l’Ernest decideix deixar-ho córrer, en Llorenç li etziba un discurs motivador digne dels millors coach d’autoajuda del món, tot i que ell secretament el compadeix i creu que l’Ernest realment faria bé d’abandonar.

El que el Llorenç no podia preveure és que, contra tot pronòstic, el seu discurs motivador sembla que realment ha calat i l’Ernest fa un gir radical a la seva vida. De sobte les coses comencen a anar-li molt bé, en tots els sentits… Molt més bé del que en Llorenç pot suportar. La compassió que sentia pel seu amic de l’ànima es transforma en una gelosia incontrolable i a partir d’aquell moment en Llorenç farà tot el que pugui per sabotejar l’èxit del seu gran amic.

Tot s’hi val en aquesta competició esgavellada que arribarà a ser literalment una qüestió de vida o mort…

Sessions

  • november 21 2021Sun18:00
    Sala 1 Ramon Montanyà

Detalls

Genres
Theater
Cycles
Temporada estable
Price
10 € - 27 €
Duration
A determinar
Organizers
Fundació L'Atlàntida

Fitxa artística

Una comèdia de Joel Joan i Héctor Claramunt

Amb Joel Joan, Xavi Mira, Sandra Monclús, Eduard Muntada i África Alonso

Amb el mecenatge de: