El Pot Petit. 'Vull cantar i vull ballar'

May 7, 2022
  • Familiar
El Pot Petit

Un concert per als més petits de casa

La gira 'Vull cantar i Vull ballar' és tota una declaració d'intencions: CANTAR i BALLAR! Nosaltres necessitem fer-ho per ser feliços i així ho volem reivindicar. Per això, per molta pandèmia que hi hagi, seguirem cantant i ballant, encara que sigui amb mascareta, amb el cul a la cadira, amb distàncies i amb litres de gel hidroalcohòlic! 

En Pau i la Jana es troben sols fora del Pot i sense els seus amics a prop no saben què fer! Cantant i ballant els aniran retrobant. Qui serà el primer en sortir a fer-los bellugar sense parar? El mico? Els pirates Rodamons? El Drac Rac? Sigui qui sigui segur que els farà cantar i cantar com mai! 

Edat recomanada de 2 a 8 anys. 

ATENCIÓ FAMÍLIES! Per promoure la mobilitat sostenible, L'Atlàntida conjuntament amb Canvis en Cadena i Osona en bici, organitzarem una pedalada familiar per venir a veure el concert amb bici. S'enviarà un correu electrònic a les persones que hagin adquirit entrada amb tota la informació pràctica.

Sessions

  • may 7 2022Sat18:00
    Sala 1 Ramon Montanyà
    Sold out

Detalls

Genres
Music, Theater
Cycles
Families, Temporada estable
Price
10 €
Duration
1 h 10 min
Organizers
Fundació L'Atlàntida

Fitxa artística

DATES INICI VENDA:

Padrins: 15 de desembre

Amics: 18 de desembre

Públic general: 21 de desembre

----------

Jana (cantant i actriu): Helena Bagué Vilà Pau (guitarra i actor cantant): Siddartha Vargas Martínez Bateria: Pau Oliver Bover Baix: Tomàs Pujol Pérez Piano, violí i serra: Albert Dondarza Roca Juna (titellaire i cantant): Mercè Munné Parera Saxo, sintetizador, guitarra i piano: Dani López Pradas Trompeta: Marina Feliu Hernández Trombó: Joni Ripoll Moreno  

Direcció: El Pot Petit Composició musical: Dani López Pradas Vestuari: Carme Puigdevall i Plantés Disseny so: Marc Usano Pujol Disseny llums: Sergi Torns Martínez