Els colors de Duke Ellington

March 12, 2023
  • Tots públics
Els colors de Duke Ellington

Un concert divertit i glamurós amb l’evocadora música d’un dels grans genis del jazz 

Un espectacle inspirat en el jazz, de la mà d’un músic excepcional: Duke Ellington. Música, ball, màscara, humor, interacció amb el públic: una festa total! 

Cascai Teatre i Girona Jazz Project presenten un espectacle on teatre i música s’uneixen per acostar el món del jazz a tots els públics. De la mà d’un dels grans compositors, directors i intèrprets de la història del jazz, Duke Ellington, presenten un concert teatralitzat, on una banda de nou músics i dos actors ens proposaran un viatge musical a través de la història del jazz, tot passant per l’univers humorístic de Marcel Tomàs que, a banda d’exercir com a mestre de cerimònies, interpretarà, juntament amb els músics, coreografies, esquetxos còmics i cançons. Tot plegat al servei d’un xou divertit i hilarant amb una banda sonora impecable i la inestimable participació del públic. 

Dalt de l’escenari faran un viatge musical per diferents estils jazzístics des dels seus inicis a principis del segle xx fins a l’actualitat. Alguns dels temes musicals que formaran part del repertori de l’espectacle són: Take the “A” Train, In a Sentimental Mood, It Don’t Mean a Thing, Rockin’ in a Rhythm, Caravan o bé Perdido, amb arranjaments d’Adrià Bauzó i Xavier Molina. 

Espectacle per a tots els públics.

Sessions

  • march 12 2023Sun18:00
    Sala 1 Ramon Montanyà

Detalls

Genres
Music, Theater, Humor
Cycles
Families, The EMVIC, Temporada estable, Tots els públics
Price
8 € (<25 anys) / 16 €
Duration
1 h 20 min
Organizers
Fundació L'Atlàntida

Fitxa artística

Creació i direcció artística: Marcel Tomàs 

Direcció musical i arranjaments: Xavier Molina i Adrià Bauzó 

Repartiment: Marcel Tomàs, Toni Escribano, Xavi Molina, Adrià Bauzó, Jordi Casas, Tomàs Pujol, Aleix Cansell, Raúl Gallego, Albert Clapés, Raúl Pérez i Pablo Martín 

Una coproducció de Girona Jazz Project, Cascai Teatre i Temporada Alta