Entre dos cels, pluja de vidre: Conxita Badia i Robert Gerhard

December 20, 2020
La fabrica de Lied

Recordant Conxita Badia

Tot recordant Conxita Badia, la que fou una de les sopranos més famosos i destacades del segle XX, enguany s'han instaurat els I Premis Conxita Badia, que premien les millors veus dels nostres joves intèrprets.

Els vigatans Hug Vilamala i Judit Muñoz n'han estat guanyadors i han rebut el premi que entregava La Fàbrica de Lied. Per aquest motiu es programa aquest recital dels premiats que interpretaran alguns dels principals compositors del s XX tals com Gabriel Fauré, Francis Poulenc i Richard Strauss que foren promotors de les principals avantguardes musicals.

Alhora, el concert vol ser un homenatge també a Robert Gerhard, compositor català a qui enguany es commemora el 50è aniversari de la seva mort i a qui es recordarà amb una composició seva. Robert Gerhard i Conxita Badia van tenir certa vinculació i "Entre dos cels, pluja de vidre" és un homenatge sentit a aquests dos genis: Robert Gerhard i Conxita Badia; un homenatge a tota la cultura catalana que fou mimvada per culpa de la guerra, l'exili i la dictadura.

Així aquest concert, esdevindrà una porta oberta a les primeres avantguardes musicals del segle de Conxita Badia i acollirà la veu de Judit Muñoz (soprano) i el talent d'Hug Vilamala (pianista) tot deixant al públic bocabadat en una demostració de bellesa i de passió.

 

Programa

  1. FAURÉ:

Au bord de l'eau 

Après un rêve 

Les berceaux

 

  1. GERHARD:

Sis cançons populars catalanes

La calàndria

La mort i la donzella

El petit vailet

El cotiló

Enemic de les dones

Els ballaires dins un sac

 

  1. STRAUSS:

Nichts

Mohnblumen 

Allerseelen 

Das Rosenband

 

  1. POULENC:

Fiançailles pour rire: 

La Dame d'André 

Dans l'herbe

Il vole

Mon cadavre est dou comme un gant 

Violon

Fleurs

 

Sessions

  • december 20 2020Sun12:00
    Sala 2 Joaquim Maideu

Detalls

Genres
Music, Música clàssica
Price
10 € - 15 €
Duration
1 h
Organizers
Fundació L'Atlàntida