Una edició amb noves col·laboracions per seguir potenciant el turisme cultural de Vic

June 21, 2019

Arriba una nova edició del cicle Grans Concerts Vic. Una edició compromesa, una vegada més, amb l'excel·lència i la internacionalitat de les propostes. Amb estrenes estatals, programes singulars, preus accessibles i propostes educatives per gaudir amb tota la intensitat dels concerts.

La pianista Khatia Buniatishvili, el violoncel·lista Jean-Guihen Queyras, el pianista Alexandre Tharaud, el Quartet Casals i el contratenor Xavier Sabata seran els protagonistes d'aquesta novena edició.

La presentació s'ha fet a la Suite deluxe La Muralla de l’hotel boutique Les Clarisses per donar visibilitat al nou Pack Gran Concert (allotjament a l’hotel Les Clarisses + concert a L’Atlàntida que vol seguir fomentant el turisme cultural a la ciutat de Vic, projectant el cicle Grans Concerts a nivell nacional.

Com en la darrera edició, a partir de les propostes musicals de cada concert s’organitzaran maridatges musicals que es puguin relacionar amb el fons de patrimoni del Museu Episcopal de Vic, s’oferiran activitats educatives per als alumnes d’educació secundària de Vic i de la comarca i s’organitzaran diferents xerrades divulgatives a càrrec de personalitats destacades abans de cada concert.