JONC Alevins

July 1, 2021
Imatge lluna

Els més joves de la JONC mostren el seu talent en el seu 45è encontre

Els músics més joves de la JONC, presenten un repertori a cavall entre el classicisme i el primer romanticisme amb autors tan representatius d’aquests moviments com Beethoven i Mendelssohn sota la direcció del director titular de la JONC, Manel Valdivieso.

Repertori:

Beethoven, Simfonia núm. 2

Mendelssohn, Somni d'una nit d'estiu: fragments

 

L'ENCONTRE A L'ATLÀNTIDA

Prop de 50 joves músics participaran en un nou encontre de la JONC Alevins durant uns intensos dies de treball a la ciutat de Vic. Aquest concert serà la culminació d'aquest encontre i permetrà veure sobre l'escenari de L'Atlàntida el resultat d'aquest treball.

La JONC Alevins va néixer l'any 1997 per donar cabuda al nombre creixent de músics cada vegada més joves que aspiraven a formar part de la JONC.

De la mateixa manera que la JONC, forma part de la Fundació Jove Orquestra Nacional de Catalunya. La JONC Alevins està formada per joves músics de fins a 19 anys i el seu objectiu és la introducció al treball d'orquestra d'alta qualitat.

El treball que es realitza vol complementar i enriquir la bona tasca que es fa a les escoles de música i als conservatoris.

Sessions

  • july 1 2021Thu20:00
    Sala 1 Ramon Montanyà

Detalls

Genres
Music
Cycles
Classical for youths, Youth, Complementary activities for L'Atlantida Educa, Temporada estable
Price
10 €
Duration
1 h
Organizers
Fundació L'Atlàntida

Fitxa artística

Jove Orquestra Nacional de Catalunya

Director, Manel Valdivieso