L’Atlàntida celebra el desè aniversari amb diverses activitats i accions de format online

April 21, 2020

Aquest dijous 23 d’abril, L’Atlàntida fa deu anys. Tot i l’ajornament fins al mes de setembre dels actes especials de celebració, durant aquesta setmana hem previst desenvolupar tot un seguit d’activitats i accions de format online per compartir amb el nostre públic.

La primera acció de la celebració de l’aniversari serà el dijous 23 d’abril a les nou del vespre i consistirà en il·luminar de color blau l’edifici de L’Atlàntida fins a les dotze de la nit. Amb aquesta acció volem homenatjar el públic de L’Atlàntida i el col·lectiu sanitari que en aquests moments està lluitant contra el virus Covid-19.

Des de la temporada passada, L’Atlàntida i el Consorci Hospitalari de Vic desenvolupen diversos projectes a fi de potenciar el binomi cultura-sanitat. Aquesta nova iniciativa, que forma part del projecte internacional Makeitblue, serà retransmesa en directe pel canal d’Instagram de L’Atlàntida. Es tracta doncs d’una acció d’abast internacional en la qual també participen altres equipaments culturals emblemàtics com el Metropolitan de Nova York o la National Gallery de Londres.

Des de Sant Jordi i fins diumenge també hem preparat petites càpsules de vídeo per reviure L'Atlàntida des de l’òptica social, artística, poètica i arquitectònica; i hem dissenyat algunes propostes participatives. Ens hi acompanyeu?

#RecitemVerdaguer: amb aquest hashtag us convidem a buscar versos del gran poeta català i a compartir-los a les xarxes. Si voleu tafanejar els que hem anat penjant els trobareu al nostre canal de Youtube, fes clic aquí.

#un10quesuma: L'Atlàntida som totes i tots. Per això ens agradaria que si us ve de gust compartir una vivència o senzillament enviar-nos una felicitació ho feu compartint-la a les xarxes amb aquest hashtag o ens la podeu enviar a [email protected]. Ens n'han arribat moltes! Totes diferents, originals i molt boniques! Són petits vídeos màgics que compartirem amb vosaltres aquests dies.

El diumenge 26 d’abril, també oferirem una breu acció teatralitzada online, a càrrec de la companyia CorCia, que ens conduirà fins a l'escenari de L'Atlàntida i des d'allí ens farà un gran revelació.

Finalment, volem fer un agraïment molt especial a totes les institucions, entitats, companyies, artistes, creadors, personalitat públiques i persones del públic que han fet possible aquesta celebració tan especial per a L'Atlàntida. Moltes gràcies!