L'Atlàntida ha presentat Grease, una producció pròpia protagonitzada per una trentena de joves

April 26, 2019

L'Atlàntida ha presentat una nova adaptació teatral de Grease! que s’estrenarà el divendres 3 de maig a les 20.30 h a la Sala 1 Ramon Montanyà, amb una segona sessió el dissabte 4 de maig a les 18 h.

Tal com ha explicat l’alcaldessa de Vic, Anna Erra, l’estrena d’aquest musical és fruit de la suma de moltes complicitats culturals i educatives entre diversos agents de la ciutat dins del marc del projecte educatiu Fem un musical de L’Atlàntida, Centre d’Arts Escèniques de Vic.

En aquesta edició, hi participen més d’una trentena d’alumnes de secundària provinents de diferents centres educatius de Vic: Institut Jaume Callís, Institut La Plana, Institut de Vic, Vedruna Escorial de Vic, Col·legi Sagrat Cor, Sant Miquel dels Sants, Escènic Vic, EART i l’EMVIC.

La direcció escènica del muntatge és a càrrec d’Antoni Font. Arnau Burdó s’encarrega de la direcció musical i la ballarina Laura Marsal és la responsable de les coreografies.

El projecte compta també amb la col·laboració del 9 TV com a realitzador d’un nou programa televisiu a l’entorn d’aquesta producció que s’emet setmanalment.