L'Atlàntida participa a la 5a Setmana d'Apropa Cultura

October 22, 2019

Arrenca la 5a Setmana Apropa Cultura dedicada, per primera vegada, als col·lectius de dones en situació de vulnerabilitat sota el lema #totesincloses.

Apropa Cultura és un programa d'inclusió social a través de la cultura, en el qual intervenen programadors culturals, entitats i serveis socials. L'objectiu és aconseguir l'accés a la cultura de les persones en situació més vulnerable. Gràcies a aquest programa, persones de col·lectius molt diversos vénen a L'Atlàntida per un preu simbòlic de 3 €.

Un any més, des de L'Atlàntida ens sumem a la celebració de la Setmana Apropa Cultura realitzant diferents accions de sensibilització. Una d'elles és la sessió formativa Sensibilització i prevenció contra les violències sexuals i LGTBIfòbiques que realitzarà tot l'equip del Centre d'Arts Escèniques. La formació anirà a càrrec de les tècniques d’Igualtat de gènere i LGTBI de l’Ajuntament de Vic i es complementarà amb una visita a les instal·lacions de Vic Dones - SIAD Osona, on ens explicaran els serveis que ofereixen i la situació de vulnerabilitat que pateixen les seves usuàries.

Aquesta formació també completarà l'adhesió de la Fundació L'Atlàntida al “Protocol de seguretat contra les violències sexuals en entorns d’oci" del Departament d’Interior de la Generalitat de Catalunya. 

Podeu visualitzar l'espot de la campanya de la 5a edició de la Setmana Apropa Cultura fent clic aquí.