La projecció en directe de l'espectacle Assedegats, de La Perla 29 i el Festival Grec de Barcelona, donarà el tret de sortida

July 7, 2020

Després de gairebé quatre mesos, L’Atlàntida tornarà a obrir les portes al públic aquest estiu. Ho farà amb una programació gratuïta que explorarà nous formats i que oferirà propostes de diferents gèneres per a totes les edats.

El primer dia d’obertura serà el divendres 10 de juliol a les 8 del vespre, amb la projecció de l’obra Assedegats, una coproducció de La Perla 29 i el Festival Grec de Barcelona, que s’estrenarà a la Biblioteca Nacional de Catalunya i que es podrà veure en directe des d’una pantalla instal·lada a la Sala 1 Ramon Montanyà de L’Atlàntida.

Una obra de Wajdi Mouawad (autor de l’exitosa i punyent Incendis) i Benoît Vermeulen, dirigida per Oriol Broggi. Assedegats és una set absoluta. Les ganes de viure, de ser lliure. Les ganes de trobar el teu lloc en el món. Una set infinita de coneixements, vivències, passions i descobriments.

L’accés serà gratuït però caldrà obtenir les entrades prèviament al web o a les taquilles de L’Atlàntida, a partir del divendres 3 de juliol.

La setmana del 13 al 19 de juliol, torna una nova edició del festival Clàssica Jove, que enguany presidirà Beethoven. El festival de les noves generacions de la música clàssica, combinarà el format presencial i online, i comptarà amb Carles Marigó d’artista resident i amb Artur Tort al capdavant de la realització audiovisual. Les entrades seran gratuïtes per a tots els concerts, que ja es poden consultar al web de L’Atlàntida.

Finalment, el dilluns 27 de juliol a les 6 de la tarda al bosquet de L’Atlàntida es podrà gaudir de l’espectacle per a tots els públics Back 2 Classics, de Planeta Trampolí. Una proposta de llit elàstic fresca, propera i íntima, on el circ més clàssic es fusiona amb les cultures urbanes a través del ball, la música i l’art del Turntablism (scratch amb vinils). Un viatge al passat que més ens enamora, ple d’humor, poesia ,inocència, ritme i caramboles que canviaran el concepte que tenim d’un llit elàstic. L’entrada serà gratuïta, però l’aforament limitat.

Amb aquest espectacle L’Atlàntida col·labora amb el VicTROC, la programació cultural de L’Ajuntament de Vic.

Per garantir el benestar i la tranquil·litat de tothom, L’Atlàntida ha previst la reobertura amb les màximes mesures de seguretat i higiene. S’han instal·lat catifes desinfectants a l’entrada de l’equipament i hi haurà gels hidroalcohòlics per accedir als vestíbuls, a les sales i als lavabos. També s’ha revisat el sistema de climatització, de manera que l’ambient s’anirà renovant amb aire de l’exterior. Es crearan recorreguts específics per accedir als diferents espais i s’evitaran les aglomeracions. A dins de les sales, el pati de butaques s’organitzarà per illes d’unitat familiar, de manera que es podrà seure sol o en petits grup, però sempre hi haurà butaques lliures entre la persona o el grup i la resta d’espectadors. Tots els espais del teatre, fins i tot les butaques, es desinfectaran cada vegada que L’Atlàntida aculli qualsevol tipus d’activitat: des d’un espectacle fins a un assaig.