L’Escola de Música i Conservatori de Vic celebrarà el 180è aniversari amb un any carregat d’actes oberts a la ciutadania

December 13, 2023

El 2024, l’EMVIC, l’escola municipal de música més antiga de Catalunya, celebrarà el 180è aniversari amb un any carregat d’actes oberts a la ciutadania.

La celebració començarà al gener amb la participació de l’EMVIC al reconeixement a Frederic Mompou, un dels músics catalans amb més projecció universal que es farà present en els Grans Concerts de L'Atlàntida.

Un altre dels actes centrals serà la participació al Mercat de Música Viva de Vic de la Bigband de l’EMVIC juntament amb alguns dels seus exalumnes, solistes reconeguts de l’escena musical del país.

El cap de setmana del 23 i 24 de novembre de 2024 serà el punt culminant de la celebració, amb la Ruta Coral pels edificis històrics de l’EMVIC, amb la participació de les corals de la ciutat i els alumnes de l’EMVIC, i l’estrena d’una obra d’encàrrec i de nova creació del compositor Bernat Vivancos per al concert simfònic que se celebrarà a L'Atlàntida.