L'ombra d'en Peter Pan

December 3, 2022
  • Familiar
Imatge L'ombra d'en Peter Pan

Un grup de ballarins i acròbates amb un narrador molt especial ens faran volar fins al País de Mai Més

L’ombra d’en Peter Pan és un espectacle de dansa amb ballarins en directe, amb una banda sonora, una escenografia i unes projeccions espectaculars que ofereix una mirada crítica i reflexiva sobre Peter Pan, símbol d’algú que no vol créixer, que només busca divertir-se sense assumir conseqüències, que no vol quedar lligat al seu passat.

Recomanat a partir de 5 anys.

L’ombra és l’element que connecta en Peter Pan amb la realitat que ha deixat enrere, és el símbol del nostre passat i és la que traça la base, durant la nostra infantesa, per poder créixer i fer-nos grans. Seixanta-cinc minuts vibrants de coreografies, humor, reflexió i gaudi per a totes les edats.

Sessions

  • december 3 2022Sat18:00
    Sala 1 Ramon Montanyà

Detalls

Genres
Theater, Dansa
Cycles
Families, Temporada estable
Price
7 € (infants) – 12 € adults
Duration
65 min
Organizers
Fundació L'Atlàntida

Fitxa artística

Companyia: Som-hi dansa

Repartiment: Marta Gregorio - Ombra,  Óscar Planells - Peter Pan, Adrià García - Capità James, Lluís Parera - Narrador, Anna Dacosta - Campaneta, Clara Cuní - Wendy, Jorge Caro - Smee, Ana Micó - Pirata, Anna Correro - Mare Peter, Guillem Gamell - Michael/Pirata, Paula Pérez - John/Infant perdut, Rita Cortés - Pirata, Martina Sánchez - Infant perdut, Carla Verdú - Pirata, Paula Espinal - Pirata

Direcció i coreografia: Laura Olivella

Idea i guió: Laura Olivella

Ajudant de direcció: Pau Doz

Música original: Bernat Hernández i Pau Doz

Escenografia: Luís Nevado i Escenografia Moià