L’Ovidi se’n va a Vic

December 11, 2021
Imatge Ovidi

Ovidi Montllor reviurà a L’Atlàntida amb un nou homenatge del col·lectiu Ovidi4

 

El 2020 es van commemorar els vint-i-cinc anys de la mort d’Ovidi Montllor, un dels grans activistes de la cultura popular catalana. El poeta David Caño, el músic Borja Penalba, el periodista i exdiputat de la CUP David Fernàndez i la cantant Mireia Vives, es reuneixen sota el nom d’Ovidi4 per realitzar un espectacle on repassen diverses cançons d'Ovidi Montllor i se’n reinterpreten d'altres. A més a més, amb la complicitat del públic, l’actuació pren forma de tertúlia musicada on es parla de cultura i política mantenint la fina ironia que tant bé conjugava el cantautor d'Alcoi. Com a detall especial, Ovidi4 comptarà amb la col·laboració del mestre Toti Soler, un dels grans guitarristes de casa nostra, que va ser músic i company inseparable del gran Ovidi Montllor.

La formació poèticomusical Ovidi4 que reivindica la figura del cantautor alcoià Ovidi Montllor i Mengual, va publicar el passat 16 d’abril de 2019, el llibre disc L’Ovidi se’n va a la Beckett. El treball recull el directe enregistrat a la sala Beckett de Barcelona la primavera del 2019 però amb tres visions inèdites enregistrades amb el guitarrista Toti Soler. El disc mostra 79 dels 210 minuts que va durar el concert, i aquest cop la música va acompanyada de lletres. L’Ovidi se’n va a la Beckett és també un llibre de 164 pàgines amb introducció de Jana Montllor, pròleg de Marina Garcés, epíleg de Jordi Cuixart i una acuradíssima antologia de fins a 24 textos i articles especialment seleccionats.

----------

#EscenaCrítica 

L'itinerari de L’Atlàntida que té l'ànim de multiplicar les veus de reivindicació social. Nous formats i noves autories per a un espai escènic de cultura conscient, activa i compromesa amb els objectius de desenvolupament sostenible. Veus alternatives, veus perifèriques, veus freàtiques que pujaran a l’escenari per remoure, sacsejar i commoure conscièncieso, com a mínim, per obrir uns quants interrogants. 

#EscenaCrítica per a la construcció d’un món millor.

Consulta la programació de l'itinerari #EscenaCrítica

Sessions

  • december 11 2021Sat20:00
    Sala 1 Ramon Montanyà

Detalls

Genres
Music
Cycles
#EscenaCrítica, 50% EMVIC, Youth, Joves -25 al 50%, Temporada estable
Price
10 € - 14 €
Duration
3 h
Organizers
Fundació L'Atlàntida

Fitxa artística

Formació:

Mireia Vives, cantant

Borja Penalba, músic

David Caño, poeta

David Fernàndez, periodista i exdiputat de la CUP

Toti Soler, guitarra