La Nana i l’avi Papet van de concert

April 25, 2021
  • Familiar

Un espectacle familiar i participatiu basat en el conte musical La Nana i l’avi Papet, d’Anna Roig Dolz

Recomanada a partir de 2 anys

La Nana és una nena a qui li agrada molt tocar el piano. Amb el seu avi, l’avi Papet, hi té una relació molt especial i, a través de jocs i cançons, ens convidaran a endinsar-nos en el seu món i a compartir situacions del seu dia a dia.

Espectacle participatiu basat en el conte musical La Nana i lavi Papet, que ens parla de la relació entre els seus dos personatges, del valor de la convivència i dels petits moments que podem compartir en família. També ens parla de la importància de la música i de com ens pot acompanyar i ajudar a créixer des de l’amor i la confiança.

Vine a conèixer la seva història i a cantar les cançons amb l’Anna Roig Dolz, la seva autora.

 

La companyia Creixendo s’inicia amb una col·lecció de contes musicals adreçats a famílies amb infants de 0 a 99 anys.

Dos personatges en seran els protagonistes: la Nana i el seu avi, en Papet. Amb ells podrem compartir situacions del dia a dia, que posaran èmfasi i rellevància al vincle que s’estableix entre avis i nets. Per altra banda, com que la música forma part de la vida d’aquests dos personatges, amb ells també podrem gaudir de les cançons, que ens convidaran a jugar i passar-ho bé a través de diferents propostes.

En aquest primer volum conviurem amb la Nana i l’avi Papet, coneixerem un dia de la seva vida i, de mica en mica, anirem ampliant la banda sonora de les nostres vides, ja que cada volum tindrà una temàtica diferent.

Després de més de 10 anys compartint la música amb les famílies, l’Anna Roig Dolz, directora de Creixendo, ofereix material propi i original als més petits de la casa, als seus familiars i també a mestres i educadors. Aquest és un projecte molt personal per a ella i espera poder arribar als cors dels més petits de la casa, així com dels grans que voldrien tornar a ser petits. Voleu saber un secret? La Nana és ella quan era petita i l’avi Papet, el seu avi! 

----------

#10anysmés1

A partir del dijous 22 d'abril al vespre i fins al divendres 30 d'abril, L'Atlàntida celebrarà el 10 anys més 1, l'onzè aniversari de l'equipament, amb una programació diversa, plural i participativa amb l'objectiu d'arribar a tots els públics. 

Sessions

  • april 25 2021Sun12:00
    Sala 2 Joaquim Maideu

Detalls

Genres
Music, Theater
Cycles
#10anysmés1, Families, Temporada estable
Price
7 €
Duration
40 min
Organizers
Fundació L'Atlàntida

Fitxa artística

FITXA ARTÍSTICA:

Idea original, creació i direcció: Anna Roig Dolz 

Direcció artística: Anna Roig Dolz i Santi Serratosa 

Músics i intèrprets: Anna Roig Dolz (veu, piano i narració), Daniel Arias (clarinet i flauta travessera), Andrea Peirón (violoncel), Albert Ciurans (piano) i Santi Serratosa (percussió). 

Música i lletra: Anna Roig Dolz i Sant Serratosa 

Arranjaments: Arnau Vilà 

Producció: Creixendo