La producció pròpia Fem un musical: Grease, estrena amb les entrades exhaurides

May 8, 2019

L'Atlàntida ha estrenat una nova adaptació teatral de producció pròpia protagonitzada per més d’una trentena de joves estudiants de centres educatius de Vic

El divendres 3 de maig a les 20.30 h i el dissabte 4 de maig a les 18h s'ha fet la doble estrena del projecte participatiu Fem un musical, que aquest any ha presentat l'obra Grease.

L’estrena d’aquest musical és fruit de la suma de moltes complicitats culturals i educatives entre diversos agents de la ciutat.

En aquesta edició, hi participen més d’una trentena d’alumnes de secundària provinents de diferents centres educatius de Vic: Institut Jaume Callís, Institut La Plana, Institut de Vic, Vedruna Escorial de Vic, Col·legi Sagrat Cor, Sant Miquel dels Sants, Escènic Vic, EART i l’EMVIC.

La direcció escènica del muntatge és a càrrec d’Antoni Font. Arnau Burdó s’encarrega de la direcció musical i la ballarina Laura Marsal és la responsable de les coreografies.

El projecte compta també amb la col·laboració del 9 TV com a realitzador d’un nou programa televisiu a l’entorn d’aquest projecte que s’emet setmanalment.

Podeu veure una galeria d'imatges de les dues estrenes fent clic aquí.