Marató Acció Xinesa: RESTART THE EARTH + MUTANT GHOST WARGIRL + GREAT ARMS ROBBERY

July 23, 2023
restart the earth

Festival Nits de cinema oriental de Vic

RESTART THE EARTH

Una nova espècie de plantes que pensa (en verd) i creix a una velocitat inaudita està envaint les grans ciutats de la Terra, empenyent l'espècie humana a l'extinció. Un equip de sacrificats herois (desconeixem si són vegans) intentarà aturar aquesta invasió tan ben plantada.
El director de The Enchanting Shadow, remake d'Una història xinesa de fantasmes, vista al FesNits, sembra el pànic amb aquesta pel·lícula plena d'acció i fantasia inspirada en el videojoc The Last of Us, i amb unes plantes molt carnívores. Oi que quan demaneu un entrepà vegetal sovint porta pernil dolç? Doncs això.

MUTANT GHOST WARGIRL

Una organització realitza experiments genètics amb l'excusa de millorar la raça humana. El seu veritable objectiu és crear mutants experts en arts marcials per participar en una competició per a milionaris.
La indústria xinesa demostra novament la seva versatilitat en aquesta cinta de ciència-ficció amb excel·lents efectes especials, acció i fantasia per un
tub, i una estètica cyberpunk inspirada en els millors manga del gènere.
Muqi Miya, súper estrella del cine d'acció que treballa habitualment amb Jackie Chan, demostra que no té res a envejar a les heroïnes de Marvel.

THE GREAT ARMS ROBBERY

Un agent de policia s'infiltra en una banda de traficants d'armes del sud-est asiàtic. L'objectiu és desarticular aquesta organització criminal i eliminar l'arsenal. Però si tot fos tan fàcil no tindríem pel·lícula, i la cosa es complica quan és atacat per un grup de perillosos gàngsters.
El nou cinema d'acció xinès que recull amb èxit el guant de l'enyorat gènere de bales i patacades de Hong Kong, ha fitxat algunes de les seves estrelles i obre foc amb una espectacular pel·lícula d'artilleria pesada i acció lleugera.

Aquesta sessió forma part de la programació del Festival Nits de cinema oriental de Vic. Més informació i tota la programació: www.cinemaoriental.com

Sessions

  • july 23 2023Sun10:00
    Sala 1 Ramon Montanyà

Detalls

Genres
Cinema
Cycles
Festival Nits de cinema oriental
Price
10€
Duration
4 h
Organizers
Festival Nits de cinema oriental

Fitxa artística

RESTART THE EARTH

Xina, 2022

Direcció: Lin Zhenzhao

Intèrprets: Mickey He, Zhang Mingcan, Mimi Luo, Li Ning

Idioma: mandarí amb subtítols en català

 

MUTANT GHOST WARGIRL

Xina, 2022

Direcció: Liu Binjie

Intèrprets: Muqi Miya, Li Mingxuan, Liu Beige, Zheng Yan

Idioma: mandarí amb subtítols en català

 

THE GREAT  ARMS ROBBERY

Xina, 2022

Direcció: Jin Hao

Intèrprets: Michael Tong, Waise Lee, Vanessa Cai, Wei Ziqian

Idioma: mandarí amb subtítols en català