NEW YORK NINJA

July 24, 2022

Festival Nits de cinema oriental

El tècnic de so d’una estació de notícies es converteix en un ninja justicier a la ciutat de Nova York després de l’assassinat de la seva dona embarassada. L'any 1984, l'actor marcial i director marcià John Liu va rodar el seu únic projecte als Estats Units, però la producció va quedar aturat. 35 anys després, la distribuïdora Vinegar Syndrome va recuperar els negatius originals en 35mm i els va reconstruir. El resultat? Una pel·lícula de culte immediat que projectarem, com diuen a la Cutrecon, "en toda su ridícula y exagerada gloria en 4K".

El técnico de sonido de una estación de noticias se convierte en un ninja justiciero en la ciudad de Nueva York después del asesinato de su esposa embarazada.
La película americana perdida de John Liu fue recuperada de su ostracismo y se restauró su negativo en 35mm para regalarnos una de las obras más positivamente desternillantes de la historia del cine.

A news station sound technician becomes a vigilante ninja in New York City after the murder of his pregnant wife.In 1984, the Taiwanese martial actor and director shot his first and only project in the United States. The project was stalled. 35 years later, the distributor Vinegar Syndrome recovered the original 35mm negatives and reconstructed it. One of the most positively hilarious works in film history that has become an instant cult phenomenon.

Sessions

  • july 24 2022Sun00:30
    Casino de Vic

Detalls

Genres
Cinema
Cycles
Festival Nits de cinema oriental
Price
5 €
Duration
95 min
Organizers
Festival Nits de cinema oriental