Nit amb Carles Marigó, Juan Manuel Cisneros i Orquestra de Cambra de Vic

July 17, 2020
  • Segell Clàssica jove
Marigó

Marigó i Cisneros ens conviden a endinsar-nos en un duel pianístic

Carles Marigó i Juan Manuel Cisneros ens conviden a endinsar-nos en una proposta de duel pianístic, en el qual la música de Beethoven serà el fil conductor. Qui rebrà més ovacions?

Rebla la vetllada la intervenció de l'Orquestra de Cambra de Vic, que presentarà un programa de petit format pensat a manera de tribut al músic alemany.

El pianista Carles Marigó és l'artista resident del Clàssica Jove 2020. Concert de producció pròpia.

ATENCIÓ: les entrades anticipades estan exhaurides però hi haurà 100 entrades gratuïtes més a la vostra disposició a la Plaça de la Catedral.

A fons...

Beethoven era un músic gegant. Diuen que el seu poder de comunicació musical era incomparable, quelcom nou. Solia fer concerts interpretant obres de creació pròpia i combinant interpretacions de músics del passat amb improvisacions. Existeixen testimonis escrits sobre tres duels de pianistes en els quals Beethoven va participar. El compositor alemany, per guanyar-se i consolidar la seva fama, es va batre en duel musical amb Gelinek, Steibelt i Wölfl. Els duels es desenvolupaven en tres rondes i guanyava el que aconseguia més aplaudiments i ovacions del públic.

A Vic es presenta un duel de pianistes entre Juan Manuel Cisneros, músic de Màlaga (Màster en Creació i Interpretació Musical per la Universitat Rey Juan Carlos de Madrid i Màster en Forte piano al Reial Conservatori de la Haia, actual professor d'Improvisació en el Conservatorio Profesional de Música de Granada) i Carles Marigó, pianista Blanenc (Titulació superior i Màster en estudis avançats en Interpretació a l'Escola Superior de Música de Catalunya de Barcelona i postgrau d'Interpretació al Conservatori Txaikovski de Moscou, actual professor de l'Escola Superior de Música de Catalunya i del Centre Superior del Conservatori del Liceu). 

 

Sessions

  • july 17 2020Fri22:00
    Plaça Catedral
    Gratis

Detalls

Genres
Music, Música clàssica
Cycles
Classical for youths, Youth, The EMVIC, Temporada estable
Price
Gratuït. Aforament limitat
Duration
1 h 30 min
Organizers
Fundació L'Atlàntida

Fitxa artística

Carles Marigó, piano

Juan Manuel Cisneros, piano

Orquestra de Cambra de Vic

Direcció orquestra: Carles Marigó