NOVA DATA: Aquest país no descobert ...

March 20, 2021
Aquest país no descobert

Alba Pujol conversa amb el pare en el seu últim cicle de quimioteràpia

Comunicat COVID: Aquest espectacle es va ajornar  fins al 20 de març, per això, les entrades anteriors segueixen essent vàlides.

Josep Pujol (Pep Cruz), doctor en economia i catedràtic en història i institucions econòmiques, reflexiona sobre la vida amb la seva filla entre sessió i sessió de quimioteràpia. La seva filla és Alba Pujol, actriu, dramaturga i poeta. Tot és veritat. Tant com els filòsofs que ronden, vagaregen i remuguen a prop jugant a la petanca.

Aquest país no descobert que no deixa tornar de les seves fronteres cap dels seus viatgers és un projecte de teatre documental i vivencial d’Àlex Rigola, un dels directors catalans més internacionals. L’edició passada va presentar dues propostes gens convencionals, una de les quals era la instal·lació Machoman sobre la violència masclista. I continua trencant els límits de l’escena.

Comentari del director:

"Em van proposar fer un espectacle sobre la mort i ens ha sortit un espectacle sobre l’individualisme, el neoliberalisme, la família, allò immaterial, la humanitat, allò grupal, l’existencialisme, la supervivència, l’amistat, l’amor... Ens ha sortit un espectacle sobre la vida.

La dramaturga i actriu Alba Pujol conversa amb el seu pare, catedràtic d’història econòmica, durant el seu últim cicle de quimioteràpia. La pulsió de la mort ens porta a la vida. Una adaptació de les transcripcions d’aquestes converses en què Cioran, Shakespeare, Lacan, Gil de Biedma, els germans Cohen, el Dr. Benito, Eugenio i Peter Handke ens acompanyen en el viatge.” 

Àlex Rigola

Sessions

  • march 20 2021Sat20:00
    Sala 1 Ramon Montanyà

Detalls

Genres
Theater
Cycles
Temporada estable
Price
10 € - 22 €
Duration
1 h 30 min
Organizers
Fundació L'Atlàntida

Fitxa artística

Fitxa artística:

Autoria i direcció: Àlex Rigola

Assessorament a la dramatúrgia: Dobrin Plamenov, Alba Pujol i Irene Vicente

Escenografia: Max Glaenzel

Intèrprets: Alba Pujol i Pep Cruz