NOVA DATA: Stand up and fall down, de Peter Shub

May 21, 2021
Peter Shub

Seixanta minuts de meravelloses tonteries 

Comèdia d’observació, paròdia i lliçó de comunicació gestual. Peter farà que somriguis fins i tot sense saber per què. Una comèdia física minimalista per no parar de riure. Peter Shub (EUA – Alemanya) ha obtingut nombrosos premis al llarg de la seva destacada carrera.

A partir de 8 anys.

INFOMACIÓ D'ÚLTIMA HORA 30-03-21

A causa del manteniment de les mesures aprovades pel Procicat, i a fi de garantir una major distància de seguretat entre els assistents, ens veiem obligats a reubicar les entrades dels espectadors que ja disposen de localitat.

El públic que ja disposa de localitats, al llarg d'aquesta setmana rebrà un correu electrònic amb les indicacions per reubicar les entrades. En el cas que es prefereixi traspassar l'import de les entrades d'aquest espectacle a una targeta regal, es podrà sol·licitar a aquest ENLLAÇ

Per reubicar les entrades fer clic AQUÍ

----------

COMUNICATS COVID-19

Degut a les mesures preses per pal·liar els efectes del Coronavirus, aquest espectacle s'ha ajornat: s'havia de realitzar el 13 de març i es durà a terme el 21 de maig de 2021 a les 20.30 h.

Les entrades comprades pel 13 de març (la data prèvia a l'ajornament) seran vàlides pel 21 de maig de 2021 sense haver de realitzar cap canvi, ni gestió.

 

Sessions

  • may 21 2021Fri20:30
    Sala 2 Joaquim Maideu

Detalls

Genres
Theater, Humor
Cycles
Youth, Temporada estable
Price
12 €
Duration
1 h
Organizers
Fundació L'Atlàntida

Fitxa artística

Intèrpret: Peter Shub

Autoria i direcció: Peter Shub

Els Teatres i Teatrets d'Osona riem junts