NOVA DATA: The Ara Malikian world tour

May 20, 2024
Imatge ara malikian

Torna el carismàtic i irrepetible violinista amb un quartet de músics

ATENCIÓ! Aquesta és la nova data d'Ara Malikian que s'ha ajornat per motius de salut, i que inicialment s'havia de realitzar el diumenge 19 de maig a les 20.30 h.

Us recordem que les entrades seguiran essent vàlides per aquesta nova data. Totes les persones que disposin d'entrada per la data antiga, rebran un correu electrònic informatiu on també s'ofereix l'opció de demanar el retorn de l'import en una targeta regal (període de sol·licitud: del 14/05 al 18/05).

----------

'Quan vaig veure al meu fill caminar per primera vegada després de mesos de caigudes, d'intents fallits, de cops i volta a provar, vaig entendre que un dia tots vam ser aquesta força que el temps fa que oblidem.

Els nens són els éssers més autèntics que et pots trobar, són salvatges, són la tendresa en la seva essència i estan plens d'una veritat insultant, no tenen por d'equivocar-se, són lliures i expressius i tot el que fan està replet d'art.

Si mires un infant entens gairebé tot el que vas ser i fa un temps que no et permets ser.

Aquesta gira és el resultat de veure créixer el meu fill, és el resultat del meu creixement al seu costat, és tots aquests sons i melodies que intenten donar forma al que he sentit i m'ha inspirat d'ell i de la vida a través d'ell.

És una trobada amb el nen que no vaig poder ser i hauria somiat ser.

És un homenatge a aquests éssers que són tan lliures com un ocell lliure.'

Sessions

  • may 20 2024Mon20:00
    Sala 1 Ramon Montanyà

Detalls

Genres
Music
Cycles
Temporada estable
Price
47 €
Duration
1 h 30 min
Organizers
Fundació L'Atlàntida, La Traca Events

Fitxa artística

Ara Malikian, violí

Dayan Abad, guitarra

Georvis Pico Milán, bateria

Iván Ruiz Machado, baix

Iván “Melón” Lewis, piano