NOVA DATA: Universari

February 7, 2021
  • Familiar
Universari

Torna Marcel Gros, un clàssic dels pallassos

Un presentador impresentable, un mim que no para de parlar, un concertista desconcertat i un il·lusionista desil·lusionat són alguns dels convidats. Només hi faltes tu… “Feliç UNIVERSARI!!!”

Recomanat a partir de 3 anys.

----------

Crítiques i valoracions de l'espectacle:

'La gran A…ventura, va posar dempeus tot els assistents al Teatro Jovellanos, que va aplaudir a més no poder i va abraçar l’artista repetidament a al sortida...'

Ferran Balle - Crónica FETEN

----------

COMUNICATS COVID-19

21 de desembre de 2020:

Us informem que a fi de garantir una major distància de seguretat entre els assistents i segons la normativa vigent,  el públic que ja disposa de localitats, se li enviarà un correu electrònic per reubicar les seves entrades.

10 de maig de 2020:

Degut a les mesures preses per pal·liar els efectes del Coronavirus, aquest espectacle s'ha ajornat: s'havia de realitzar el 21 de març i es va ajornar al 13 de juny. Malauradament, el mes de juny tampoc es preveu la possibilitat de reobrir les sales i, per tant, l'espectacle s'ajorna novament fins al 7 de febrer de 2021.

Les entrades comprades per les dates anteriors al nou ajornament seran vàlides pel 7 de febrer de 2021 sense haver de realitzar cap canvi ni gestió.

Sessions

  • february 7 2021Sun12:00
    Sala 2 Joaquim Maideu

Detalls

Genres
Theater, Pallassos
Cycles
Families, Temporada estable
Price
7 €
Duration
55 min
Organizers
Fundació L'Atlàntida

Fitxa artística

Autor, interpretació, direcció i producció: Marcel Gros

Teatres i Teatrets d'Osona riem junts