Pelat i Pelut. 'Termomix'

February 3, 2024
  • Espai concert
  • Presentació Disc

El grup osonenc presenta a L’Atlàntida el seu nou disc amb el hit 'Fem la morsa'

Termomix és un gir de 180º de la banda, un treball en què ens mostra noves sonoritats i estils més enllà de la rumba catalana. En el nou disc de Pelat i Pelut es pot apreciar un canvi estilístic on els beats urbans, els ritmes llatins o l'electrònica es combinen amb la festivitat i l’energia a què ens tenien acostumats amb el seu últim treball Flor al Cul (2021).

En el nou treball, hi han col·laborat artistes de casa com Alguer Miquel o Alba Armengou, així com artistes de renom internacional com el murcià Muerdo. El podreu trobar publicat a totes les plataformes a partir del 12 de gener de 2024.

La presentació es fa a la sala 2 de L’Atlàntida, configurada com a Espai Concert, a peu dret i amb servei de bar.

El disc, on cap tema sona igual que l'anterior, està farcit de tot tipus d'estils. Ja han vist la llum tres singles que en formaran part: 'Fem la morsa' va ser el primer, un hit que ja sona a totes les emissores catalanes i que mescla el funk amb bombos electrònics i amb una lletra que evoca el desig carnal a través de la gastronomia; posteriorment, el grup s’arrisca amb un gènere que la música catalana encara no ha explorat gaire com es la bachata, i crea la mamachata, 'La Mama' (Microscopi, 2023), una bachata ballable amb un missatge sensible, una oda a totes les mares en què el grup demostra la seva capacitat lletrista per crear èxits que conviden a pensar, sentir i ballar. L'últim single porta el nom 'Em peta', un tema amb més ritmes llatins i ballables.

Sessions

  • february 3 2024Sat22:00
    Sala 2 Joaquim Maideu

Detalls

Genres
Music
Cycles
#Espaiconcert, Temporada estable
Price
15 €
Duration
1 h 20 min
Organizers
Fundació L'Atlàntida

Fitxa artística

Xevi Abril Vilamala, veu

Carles Sallent Garcia, baix

Xexi Maestre Pellicer, bateria

Josep Maria Roca Panicot, saxo

Ferran Sedó Soria, percussió

Joan Parè Curell, piano

Jordi Blanqué Plana, guitarra

Ferran Isern Blasco, trompeta