Fem servir cookies per millorar els nostres serveis i facilitar-vos l'ús del web. Si continueu navegant, considerem que n'accepteu l'ús. Podeu obtenir-ne més informació o bé informar-vos de com canviar-ne la configuració a la nostra Política d'ús de cookies.

Que Bèstia! Tortell Poltrona

October 24, 2020
  • Familiar
Tortell Poltrona

Emocions i sentit de l’humor per a tota la família

Que Bèstia! Amb aquesta exclamació que ha fet popular fins al punt d’incorporar-la al nostre llenguatge, Tortell Poltrona presenta el seu nou espectacle inspirat en els grans pallassos d’inicis i mitjans del segle xx que ens han deixat un llegat que no es marceix. Situacions absurdes i gags que ens fan petar de riure com quan es van crear fa dècades. Un homenatge a aquells personatges fantàstics que van fer riure els nostres avantpassats, on no pot faltar un altre clàssic d’un espectacle de pallassos: la música. Fins i tot el vestuari que llueixen és dels anys seixanta, de la famosa nissaga dels Germans Martini. És un homenatge als personatges que van fer riure els nostres avis i que també ens han fet riure a nosaltres. L’objectiu és estimular les emocions i provocar sensacions amb el riure com a vehicle. Tres pallassos, tres exponents de la condició humana que ens posen de relleu la joia d’aquest instant de consciència còsmica que anomenem vida. Que Bèstia! incorpora una àmplia banda sonora en directe i els instruments de vent i corda es converteixen en objecte de disputa dels protagonistes.

L'obra relata la història de Tortell Poltrona, la Senyoreta Titat i Bobas, tres germans que es fan la guitza mitjançant un relat basat en l'absurd i que caricaturitza la rivalitat fraternal. Durant l'hora que dura la funció, cadascun dels tres personatges prepara malifetes per ridiculitzar els seus germans i despuntar sobre els altres.

Sessions

  • october 24 2020Sat18:00
    Sala 1 Ramon Montanyà
    Buy

Detalls

Genres
Pallassos
Cycles
Families, Temporada estable
Price
10 € (menors de 16 anys) i 15 € (adults)
Duration
1 h
Organizers
Fundació L'Atlàntida

Fitxa artística

Idea original: Jaume Mateu

Direcció: Tortell Poltrona

Ajudants en la direcció: Caroline Obin i Jordi Oriol

Assessorament musical: Carles Pedragosa

Pallassos: Tortell Poltrona, Srta. Titat (Montserrat Trias) i Bobas (Boris Ribas)