Fem servir cookies per millorar els nostres serveis i facilitar-vos l'ús del web. Si continueu navegant, considerem que n'accepteu l'ús. Podeu obtenir-ne més informació o bé informar-vos de com canviar-ne la configuració a la nostra Política d'ús de cookies.

Roda de premsa del Clàssica Jove 2019

June 5, 2019
CJ Interrogant

Vine a descobrir qui serà el compositor cap de cartell d'aquest 2019

El proper dimecres 4 de juny de 2019, presentarem en roda de premsa la nova edició del Clàssica Jove fruit de la sinèrgia cultural i educativa entre L’Atlàntida Centre d’Arts Escèniques d’Osona i l’Escola de Música i Conservatori de Vic.  Del 7 de juny al 25 de juliol, la ciutat de Vic es convertirà en un epicentre en l’àmbit nacional de la música clàssica i de les joves promeses.

Clàssica Jove compta amb el mecenatge de la Institució Puig-Porret i de la Fundació Privada Girbau. Entre les entitats culturals col·laboradores destaca l’ESMUC, el Cine Club de Vic, la JONC i la complicitat de més d’una quinzena d’empreses com Goufone,  Pianomet entre d’altres.

Durant el transcurs de l’acte s’oferirà una petita mostra artística a càrrec de la ballarina Marina Miguel i s’obsequiarà els assistents amb diversos materials promocionals del cicle. També es lliurarà un tiquet a tots els assistents que es podrà bescanviar per una tapa gratuïta en el primer concert del cicle el divendres 7 de juny.

Sessions

  • Roda de premsa Clàssica Jove
    june 5 2019Wed11:00
    Sala 2 Joaquim Maideu

Detalls

Genres
Altres
Cycles
Acts and conventions
Price
Gratuït (Premsa, Amics i Padrins)
Duration
40 min
Organizers
Fundació L'Atlàntida