Sardana Superstar

November 17, 2024
Imatge d'un astronauta ballant sardanes a un planeta fictici

Un musical sardanístic d'Arnau Tordera I

Després de crear l'òpera-rock Verdaguer, ombres i maduixes, l'òpera La gata perduda i el musical Deixa't estar de romanços!, la darrera obra musical i teatral d'Arnau Tordera I es vertebrarà sobre el gènere de la sardana i la música de cobla.

Durant mil·lennis, les societats han esperat sempre un messies, un salvador singular enviat directament per les esferes divines amb el propòsit d'alliberar la humanitat d'algun mal propi o aliè. Alguns han cregut trobar-lo, alguns altres han negat que pugui existir i altres, en canvi, segueixen esperant. La qüestió, però, al marge de qui tingui la raó sobre aquest assumpte, és que davant d'una amenaça de dimensions colossals no hi ha cap profeta conegut que pugui oferir una salvació factible. Però què dimonis hi té a veure, la sardana, amb tot això? Alguna profecia parla d'aquesta dansa ancestral?

Per descobrir-ho hauràs de venir a veure-ho!

Un espectacle de Baliga-Balaga Produccions coproduït per la Fira Mediterrània de Manresa i el Teatre Kursaal de Manresa i amb el suport de L'Atlàntida de Vic.

Recomanat a partir de 10 anys.

Sessions

  • november 17 2024Sun18:00
    Sala 1 Ramon Montanyà
    Buy

Detalls

Genres
Theater
Cycles
Avançaments 2024, Temporada estable
Price
10 € - 20 €
Duration
1 h 30 min
Organizers
Fundació L'Atlàntida

Fitxa artística

Creació i direcció: Arnau Tordera I

Intèrprets: Pol Blancafort, Maria Cirici, Mireia Lorente Picó i Miquel Malirach