Fem servir cookies per millorar els nostres serveis i facilitar-vos l'ús del web. Si continueu navegant, considerem que n'accepteu l'ús. Podeu obtenir-ne més informació o bé informar-vos de com canviar-ne la configuració a la nostra Política d'ús de cookies.

Seminari Schubert amb el Trio Fortuny

June 25, 2019
  • Clàssica Jove 2019 Topo
Seminari Schubert

Amb Joan Magrané, un dels compositors catalans més destacats de l'actualitat

La residència del Trio Fortuny, que girarà al voltant del Quintet en La major, op. 114, D. 667 La truita, constarà d'un seminari adreçat especialment a estudiants i melòmans que vulguin aprofundir en aquesta obra de Franz Schubert.

El seminari comptarà amb la col·laboració especial de Joan Magrané, un dels compositors catalans més destacats de l'actualitat, que està desenvolupant una trajectòria admirable aquí i arreu d'Europa. Magrané també té una relació d'amistat amb el Trio Fortuny des dels inicis de la formació i és una influència remarcable per a tots tres músics en l’àmbit musical i intel·lectual.

Durant la primera part del seminari, Joan Magrané oferirà una conferència introductòria a la figura de Franz Schubert. A la segona part del seminari, se centrarà en l'obra per a quintet La truita i comptarem amb la interpretació en directe de diferents fragments d’aquesta obra a càrrec del Trio Fortuny.

Sessions

  • Seminari Schubert amb el Trio Fortuny
    june 25 2019Tue17:30
    Sala 3 Joan Anglada
    Free access

Detalls

Genres
Altres
Cycles
Classical for youths
Price
Gratuït
Duration
180 min
Organizers
Fundació L'Atlàntida
Logos CJ