The Box

February 11, 2021
  • Estrena
The box

Una reflexió sobre la vellesa i la soledat expressada a través de la sensibilitat del teatre visual

Aquesta proposta de la Cia. Argila Verde explica la història de Immanuel, un home de 83 anys, que viu una vida melancòlica, envoltat d'una gran tristesa des de la pèrdua de la seva estimada companya Késia. Un dia, la feixuga rutina diària es veu alterada per l'arribada d'una caixa. Amb l'obertura d'aquesta misteriosa caixa, s'inicia un seguit d'estranys esdeveniments i l’Immanuel comença a dubtar del seu propi seny. Què passa? Què causa aquests fenòmens? Quina n’és la raó? Són algunes de les qüestions que l'envaeixen... 

Trobarà les respostes a les seves preguntes? Què farà Immanuel amb aquestes respostes? 

La mort pot ser vista com un misteri incomprensible. O com un absurd inacceptable. La mort fins i tot pot ser tractada com un tabú. Però, en qualsevol cas, l’acceptem o no, la mort és una realitat inexorable. 

Deixar d'existir és tan natural com existir. De fet, la mort és probablement l'única certesa. Tots estem programats per néixer, créixer i morir. 

Aquesta és una obvietat oblidada per gran part de la societat occidental contemporània, que insisteix en veure la mort com un esdeveniment inesperat i injust. 

Sobretot la veiem com un esdeveniment exclusiu i personal que aïlla els que pateixen una pèrdua, de tota la resta del món.

 

Sessions

  • february 11 2021Thu20:00
    Sala 2 Joaquim Maideu

Detalls

Genres
Theater,Teatre gestual
Cycles
Temporada estable
Price
10€ -14 €
Duration
50 min
Organizers
Fundació L'Atlàntida

Fitxa artística

Fitxa artística:

Creació i direcció: Rui Macedo 

Interpretació i manipulació: Rui Macedo 

Suport a la direcció: Marian Masoliver i Pep Vila 

Animació vídeo i il·lustració: Quim Sosa