TONI COROMINA - Un rebel a la Ciutat dels Sants

November 28, 2021
Toni Coromina

En el primer aniversari de la mort d’en Toni Coromina, l’Ateneu de Vic, amb l’Atlàntida, la Jazz Cava i la seva família i amics han volgut retre-li un homenatge públic
de comiat i de record amb la complicitat de moltes de les persones que el van acompanyar en diversos moments i activitats de la seva vida.

En Toni Coromina va destacar com a impulsor d’activitats tant lúdiques com sociopolítiques en la seva joventut, sempre crítiques i transgressores, o periodístiques i culturals de tota mena després. Va fundar diverses revistes de vida efímera i va destacar com a cronista de la vida cultural vigatana en articles
publicats tant a la premsa nacional com a la comarcal i en diversos llibres.

Amb les actuacions de:
Fausto Gramola i Marc Vernis, Albert Vidal, Rafael Subirachs, Coral Bajillas, El blues de l’estació, La Palma Jazz Band, Calvino i Power Burcas/ Inumazigh.

Amb parlaments de:
Albert Om, periodista; Lluís Massana, amic; Eusebi i Ester Coromina, germans d’en Toni; Jordi Puntí, escriptor; Assumpta Llagostera, amiga; Jaume Collell, periodista; Carmina Garcia, amiga; Aiman i Hakim, fill i nebot d’en Toni; Manolo Garcia i Quimi Portet, músics; Jesús Soler, Grup de Defensa del Ter i Pep Palau, periodista.

Conduirà l’acte el Professor Ginestet

Sessions

  • november 28 2021Sun18:00
    Sala 1 Ramon Montanyà
    Gratis

Detalls

Price
Gratuit
Duration
A determinar
Organizers
L'Ateneu de Vic, Fundació L'Atlàntida, La Jazz Cava