Orbital

21 de novembre de 2021
  • Familiar
Imatge Orbital

Relacions interplanetàries, òrbites humanes, ciència, poètica i humor amb els Farrés Brothers

Dos nens i una nena passen les hores jugant a marcians. L’univers forma part del seu joc, tal i com tots formem part de l’univers. Però un dia, les seves òrbites es bifurquen. Passen els anys. Ara són adults. Ella està a punt de fer realitat el somni de tots tres: viatjar de veritat cap a l’espai. Ella no vol marxar sense acomiadar-se. Ells volen acomiadar-se abans no marxi.

De vegades ens tenim a prop. De vegades lluny. Com es fa una abraçada des de la distància? Un espectacle que gira al voltant de les relacions interplanetàries, les òrbites humanes i la ciència, fet amb poètica, amor i humor.

Recomanada a partir de 5 anys.

ORBITAL gira al voltant d’una abraçada pendent. I del llarg viatge de tres amics per fer-la realitat.

En el nostre dia a dia dibuixem òrbites sense adonar-nos-en. Les nostres rutines acostumen a ser circuïts tancats: al voltant de la família, de les amistats, del veïnat, de l’escola... Quan un coet es llança a l’espai, aprofita la rotació de la Terra; entra en òrbita durant un temps i així agafa embranzida per sortir disparat a més velocitat. De la mateixa manera, quan coneixem algú, entrem en òrbita amb aquesta persona i ens impulsa cap a trajectòries on no hauríem anat si no l’haguéssim conegut. Aquest espectacle gira al voltant de tot això.

Coneix la companyia

Companyia de teatre que treballa amb trastos, gestos, paraules, ninots i històries poc transitades. Creada l’any 2002, Jordi Farrés, Pep Farrés i Jordi Palet proposen un teatre per a tots els públics, irònic, gens ensucrat i carregat de diverses capes de lectura: els agrada parlar de temes potents, des de punts de vista inusuals, originals i no moralitzants.

Sessions

  • 21 novembre 2021Dg12:00
    Sala 2 Joaquim Maideu

Detalls

Gèneres
Teatre
Cicles
Familiar, Temporada estable
Preu
7 €
Durada
55 min
Organitzadors
Fundació L'Atlàntida

Fitxa artística

Creació: Jordi Farrés, Pep Farrés i Jordi Palet

Direcció i dramatúrgia: Jordi Palet i Puig

Ajudant de direcció i coreografia: Montse Colomé

Interpretació: Pep Farrés i Jordi Farrés

Interpretació enregistrada: Judit Farrés

Música: Òscar Roig

Titelles i dibuixos animats: Alfred Casas

Escenografia: Xavi Erra

Construcció: Miquel Ruiz

Vestuari: Nídia Tusal

Vídeo: Alfonso Ferri

Il·luminació i tècnic: Roger Oriol