Beethoven en moviment

June 11, 2021
  • Estrena
  • L'Atlàntida Educa
  • Segell Clàssica jove
Imatge Beethoven en moviment

Reportatge making-of i taller immersiu del projecte escènic participatiu realitzat amb alumnes de secundària

Beethoven en moviment és un projecte escènic participatiu que s’ha adreçat a alumnes de secundària de 1r o 2n d’ESO de la ciutat de Vic, en funció del curs en el qual fan l’assignatura de música. Una proposta de L’Atlàntida educa que ha donat continuïtat al Clàssica Jove 2020 i que ha tancat la celebració del 250è aniversari del naixement de Beethoven.

El projecte ha comptat amb la col·laboració del ballarí i coreògraf Pere Faura, que ha dirigit les sessions de treball de dansa i moviment als centres educatius i a L’Atlàntida, on s’ha realitzat l’enregistrament final de les coreografies.

També s’ha dut a terme un taller de caràcter immersiu: Beethoven, un músic revolucionari, impartit per Montse Catllà, professora de l’EMVIC i directora de la Fundació L’Atlàntida. Una sessió pedagògica innovadora amb l’objectiu de descobrir la vida i l’obra d’un músic que va compartir una època de convulsió social i política amb altres personalitats de gran rellevància històrica.

Han participat en el projecte més de 500 alumnes. Els instituts que hi han participat són: l’Institut de Vic, l’IES Jaume Callís, l’Institut La Plana, la FEDAC Vic, el Pare Coll, l’Escorial Vic, el Sagrat Cor i el Sant Miquel.

Els continguts que s’estrenen a la Sala 4. L’Atlàntida Digital són:

Sessions

  • june 11 2021Fri11:00
    Sala 4. L'Atlàntida digital
    Free access

Detalls

Genres
Multidisciplinari
Cycles
Classical for youths, Youth, Complementary activities for L'Atlantida Educa, Sala 4. L'Atlàntida digital, Temporada estable
Price
Accés gratuït
Duration
20 min
Organizers
Fundació L'Atlàntida