El Messies. G. F. Händel

December 11, 2022
  • Estrena
Imatge El Messies. G. F. Händel

Un gran Messies amb motiu del seixantè aniversari de la Coral Canigó

La Coral Canigó, fundada a Vic l'any 1963, enceta el seixantè aniversari amb un programa ambiciós que inclou la interpretació d’El Messies de Händel, amb una doble voluntat. Per una banda, es torna a interpretar l'obra que fa vint anys ja va interpretar, amb l'Orquestra de Cambra de Vic, en aquella ocasió sota la direcció de Jordi Mora. Per l'altra, s'ofereix als antics alumnes de l'Escola de Música i Conservatori de Vic i la xarxa EMVIC la possibilitat de posar en pràctica el seu coneixement musical sumant-se al projecte d’El Messies.

Una de les funcions principals d'un cor fundat per cantaires que tenen coneixements de llenguatge i cultura musicals és, precisament, mantenir-se en la pràctica de la lectura i el manteniment de la veu com a instrument. En aquesta voluntat s'incardina aquest projecte, que preveu ampliar el cor habitual, de 32 cantaires, fins a 50 cantaires i vol permetre que els més joves coneguin repertori, la dinàmica coral i participin d'un projecte musical, amb el rigor i la sonoritat amb què la Coral Canigó ha estat treballant durant aquests 60 anys.

L'Orquestra de Cambra de Vic és una formació que ha anat mantenint l'activitat artística amb produccions significatives i que, majoritàriament, està formada per intèrprets professionals formats a l'Escola de Música i Conservatori de Vic.

Consulta aquí el programa de mà.

Sessions

  • december 11 2022Sun18:00
    Sala 1 Ramon Montanyà
    Sold out

Detalls

Genres
Music
Cycles
50% EMVIC, Connexions, The EMVIC, Temporada estable
Price
10 € - 22 €
Duration
2 h (pausa inclosa)
Organizers
Fundació L'Atlàntida

Fitxa artística

Ulrike Haller, soprano

Marta Valero, mezzosoprano

Matthew Thomson, tenor

Ferran Albrich, baix

 

Coral Canigó

Orquestra de Cambra de Vic

Cor del Conservatori de Vic i Cor de Noies del Conservatori de Vic 

Cor jove del Cabirol

Xavier Solà, direcció