És el moment

June 10, 2021
  • Teatre de prop
  • Estrena
És el moment

Tothom caga i tothom s’enamora

És el moment. Tothom caga i tothom s’enamora és una peça de petit format de Clara Cortés i Gemma Sastre que combina teatre de text i moviment. Un monòleg amb sinceritat, ironia i sarcasme que es desenvolupa en un lavabo. 

Després d'un matí seguint la metodologia de Marie Kondo, Ella està asseguda a la tassa del lavabo. Com pot ser que només això pugui capgirar la seva vida?

L’espectacle es desenvolupa en el moment de “cagar”, on Ella reflexiona, recorda, es desespera i dramatitza. El ritual de l’ordre en el qual es veu absorta, va molt més enllà de llençar peces de roba, papers o objectes. Es parla de la memòria i del record, de la mentida, el desamor, les relacions amoroses, la societat postmoderna, el mite de l’amor romàntic i, evidentment, del fet de “deixar anar” en tots els seus aspectes. Una conversa íntima i sense pèls a la llengua on la protagonista es planteja preguntes i deixa existir el dubte.

----------

#EscenaCrítica 

L’Atlàntida presenta nova temporada amb l’ànim de multiplicar les veus de reivindicació social. Nous formats i noves autories per a un espai escènic de cultura conscient, activa i compromesa amb els objectius de desenvolupament sostenible. Veus alternatives, veus perifèriques, veus freàtiques que pujaran a l’escenari per remoure, sacsejar i commoure consciències o, com a mínim, per obrir uns quants interrogants.
 
#EscenaCrítica per a la construcció d’un món millor.

Consulta la programació de l'itinerari #EscenaCrítica

----------

Sessions

  • june 10 2021Thu20:00
    Sala 2 Joaquim Maideu

Detalls

Genres
Teatre de text i moviment
Cycles
#EscenaCrítica, Teatre de prop, Temporada estable
Price
10 € - 14 €
Duration
40 min
Organizers
Fundació L'Atlàntida

Fitxa artística

FITXA ARTÍSTICA:

Text i creació: Clara Cortés i Gemma Sastre

Direcció: Gemma Sastre

Interpretació: Clara Cortés

Vídeo: Cristina Vila