Fem servir cookies per millorar els nostres serveis i facilitar-vos l'ús del web. Si continueu navegant, considerem que n'accepteu l'ús. Podeu obtenir-ne més informació o bé informar-vos de com canviar-ne la configuració a la nostra Política d'ús de cookies.

Around the world, Cia. Brodas Bros

November 28, 2020
Brodas Bros

Els Brodas Bros tornen a sorprendre amb dansa, llum, tecnologia i música

Un gran quadern de viatges inunda l’escenari, amb un recull de les vivències i anècdotes viscudes pels Brodas Bros en les gires que han fet arreu del món. Brasil, Palestina, San Francisco, Los Angeles, Hondures, Japó i la Xina.En l’espectacle es repira la influència de la gira de tres mesos que han fet aquest últim any pel continent asiàtic. Uns Brodas Bros molt futuristes i robòtics però també molt humans i sensibles. Mapping, projecció interactiva, làsers, dansa aèria, vestuari de leds…

El xou més tecnològic dels Brodas Bros fins ara. Aquests records que es queden a la memòria ens fan adonar que és gràcies a aquestes experiències que som el que som ara mateix, en el present. Un present que hem de viure, un present que els Brodas volen compartir amb el públic i amb tu.

 

Crítiques i valoracions de l'espectacle :

https://www.brodasbros.com/ca/shows/around-the-world/

Sessions

  • november 28 2020Sat18:00
    Sala 1 Ramon Montanyà
    Buy

Detalls

Genres
Dansa, Dansa urbana
Cycles
Youth, Temporada estable
Price
10 € - 12 €
Duration
1 h
Organizers
Fundació L'Atlàntida

Fitxa artística

Idea original i coreografia: Brodas Bros

Direcció artística: Lluc Fruitós

Ballarins: Pol Fruitós, Lluc Fruitós, Berta Pons, Clara Pons, Marc Carrizo

Escenografia visual: Desilence

Música: Clozee, Arturo Calvo i Lluc Fruitós

Producció i regidoria: Sara Manzano

Disseny d’il·luminació: Jorge Garcia i Marc Carrizo

Agraïments: Ca l’Estruch, Teatre de la Garriga, Sacude, Jen Melendez, Héctor Puigdomènech, Kapi, Diego Sinniger, Toni Morales, Paco Gramage, Pirolazer Fx.