NOVA DATA: Around the world, Cia. Brodas Bros

May 22, 2021
Brodas Bros

Dansa, llum, tecnologia i música

Un gran quadern de viatges inunda l’escenari, amb un recull de les vivències i anècdotes viscudes pels Brodas Bros en les gires que han fet arreu del món. Brasil, Palestina, San Francisco, Los Angeles, Hondures, Japó i la Xina. En l’espectacle es respira la influència de la gira de tres mesos que han fet aquest últim any pel continent asiàtic. Uns Brodas Bros molt futuristes i robòtics però també molt humans i sensibles. Mapping, projecció interactiva, làsers, dansa aèria, vestuari de leds…

El xou més tecnològic dels Brodas Bros fins ara. Aquests records que es queden a la memòria ens fan adonar que és gràcies a aquestes experiències que som el que som ara mateix, en el present. Un present que hem de viure, un present que els Brodas volen compartir amb el públic i amb tu.

----------

Crítiques i valoracions de l'espectacle:

https://www.brodasbros.com/ca/shows/around-the-world/

----------

COMUNICATS COVID-19

INFOMACIÓ D'ÚLTIMA HORA 10-12-20

A causa del manteniment de les restriccions de mobilitat del proper cap de setmana, aquest espectacle s'ajorna al 22 de maig de 2021 a les 18 h.

Us recordem que, en el cas de voler sol·licitar devolució de l'import de les entrades, ho podeu fer en el següent ENLLAÇ

A causa de les darreres mesures aprovades pel PROCICAT, entre les quals encara no es permet desplaçar-se fora del propi municipi durant el cap de setmana, ens veiem obligats a ajornar aquest espectacle que teníem programat el diumenge 29 de novembre. Nova data: 19 de desembre a les 18 h.

L'objectiu és facilitar l’assistència de totes les persones independentment del municipi de provinença.

A fi de garantir una major distància de seguretat entre les localitats, d’aquí a pocs dies rebreu un comunicat per reubicar-vos a la sala.

En el cas que prefereixis que et retornem l'import de les entrades pots sol·licitar-ho AQUÍ

Sessions

  • may 22 2021Sat18:00
    Sala 1 Ramon Montanyà

Detalls

Genres
Dansa, Dansa urbana
Cycles
Youth, Joves -25 al 50%, Temporada estable
Price
10 € - 12 €
Duration
1 h
Organizers
Fundació L'Atlàntida

Fitxa artística

Idea original i coreografia: Brodas Bros

Direcció artística: Lluc Fruitós

Ballarins: Pol Fruitós, Lluc Fruitós, Berta Pons, Clara Pons, Marc Carrizo

Escenografia visual: Desilence

Música: Clozee, Arturo Calvo i Lluc Fruitós

Producció i regidoria: Sara Manzano

Disseny d’il·luminació: Jorge Garcia i Marc Carrizo

Agraïments: Ca l’Estruch, Teatre de la Garriga, Sacude, Jen Melendez, Héctor Puigdomènech, Kapi, Diego Sinniger, Toni Morales, Paco Gramage, Pirolazer Fx.