L'Atlàntida en solidaritat amb el menjador social El Tupí

October 14, 2021

El Festival Protesta s'inaugura per primera vegada a L'Atlàntida amb la recuperació del 100% de l'aforament

Aquest diumenge, 17 d'octubre, L'Atlàntida i El Tupí, presenten el 16è Concert Solidari a càrrec de Pelat i Pelut, un grup de la Plana de Vic que presenta el primer disc d'estudi Flor al Cul amb ritmes mediterranis. L'acte serà presentat per Lluís Toran i comptarà amb l'actuació de Dàlies Duet com a teloneres. Cada temporada, L'Atlàntida organitza dos concerts solidaris a favor d'entitats sense ànim de lucre que desenvolupen projectes adreçats a col·lectius en risc d'exclusió social o situació de vulnerabilitat.

El proper 13 de novembre s'obrirà una nova convocatòria per seleccionar les dues entitats amb les quals L'Atlàntida organitzarà els concerts solidaris del 2022.

D'altra banda, aquest cap de setmana L'Atlàntida recupera el 100 % de l'aforament a tota la programació.  Divendres, 15 d'octubre, El Festival Protesta s'inaugura per primera vegada a L'Atlàntida amb la projecció de Shadow game, una estrena a Catalunya i a l'Estat espanyol, precedida per un monòleg d'Ana Polo i Oye Sherman que ens farà repensar el tema central d'aquesta edició: els privilegis. 

Dissabte, 16 d'octubre, presentem dues propostes escèniques imprescindibles, a les sis de la tardala versió del mite de Prometeu que l'Agrupación Señor Serrano fa adreçada a públic infantil i l'excepcional adaptació teatral de la premiada novel·la d'Irene Solà, Canto jo i la muntanya balla.

Podeu consultar el dossier educatiu de Prometeu fent clic aquí.